Copyright 

Boka Tid via bokadirekt.se

+46 704 56 22 16

OxyNord Sekretesspolicy 

VIKTIGA LÄNKAR

VÄGBESKRIVNING

KONTAKTA OSS

OxyNord

Org.nr.: 559328-4846

kontakt@oxynord.se

Med spårvagn/buss tar du dig lätt till Kaptensgatan

1,3,5,6,7,9,10,190

Parkera gratis 1t vid ICA,
(ca.100m från OxyNord)

Läs mer om upplevelse

Om det inte finns tillräckligt med syre i vävnaden orsakar det att immuncellerna börjar producera HIF-1a som biprodukt och att tillföra vävnaden syre är behandlingens primära funktion. Solskyddsfaktor ska dock alltid användas och man ska alltid försöka undvika att bränna huden i solen.

Boka gratis konsultation

OxyNord ställer inte diagnos, förebygger eller behandlar sjukdom utan är ett komplement till hälso- och sjukvård.

OxyTerapi ska inte under några omständigheter ersätta konventionella behandlingar eller mediciner förskrivna av din läkare.

Viktigt att veta

“Fotoåldrande” eller “Photoaging” är en term som beskriver snabbare åldrande av huden, som resultat av ökad exponering av UV-strålning. Det som händer i huden när den absorberar strålning är en akut inflammation till följd av att cellerna skadas av strålningen. Denna inflammation leder till att proteinet HIF-1α produceras, som sätter igång en rad processer. En av dessa processer är snabb nybildning av blodkärl lokalt, vilket i dessa fall leder till förlust av struktur och elasticitet i huden, vilket bland annat leder till rynkor.

OxyTerapi stimulerar nybildning av blodkärl men behandlingen har också visat sig vara effektiv för att förhindra produktionen av HIF-1α i huden både preventivt (före UV-exponering) och behandlande (efter UV-exponering).

Vi blir alla äldre, men de flesta av oss önskar att det ska synas så lite som möjligt. Eftersom huden täcker hela vår kropp, är det just på huden som de åldrande tecknen blir som mest synliga. Åldrande hud har färre kapillärer (små blodkärl) och lägre nivåer av collagen och elastin.

Som tidigare nämnt bidrar OxyTerapi att öka produktionen av dessa ämnen och stimulerar samtidigt nybildning av kapillärer. Detta gör behandlingen effektiv för att förebygga, och i vissa fall även pausa åldringens effekt på huden.

Fotoåldrande

Åldrande Hud

Ring oss

Mer än bara frisk luft

 

+46 704 56 22 16

OxyTerapi ökar produktionen av collagen och elastin och stimulerar samtidigt till nybildning av kapillärer. Detta gör behandlingen effektiv för att förebygga, och i vissa fall även pausa åldringens effekt på huden.