Provade mHBOT i kombination med antiviral medicin för snabbare återhämtning efter bältrosutbrott i ansiktet. Fortsatte även med mHBOT behandlingen efter att medicineringen tog slut då jag upplevde fortsatt minskad smärta, bättre läkning av utslagen i ansiktet samt att jag sov bättre natten efter mHBOT.

Personalen är trevlig, tydlig i att förklara hur behandlingen går till och lugn. Vilket gjorde att jag kände mig trygg i kammaren under mina behandlingar.

Terapin erbjuder god återhämtning efter fysisk aktivitet genom syresättning av musklerna och avkoppling i en bekväm hyperbarisk kammare där man får tillfälle att slappna av och ta det lugnt.
 
Efter varje session känner jag mig pigg och de har hjälpt mig att sätta igång igen med min konditionsträning efter ett längre uppehåll. Terapins andra fördelar är föryngring och snabbare läkning som man får på köpet.
Rekommenderas.

+46 768-77 32 25

Mer än bara frisk luft

 

Ring oss

Träffade Stein som är mycket påläst och förklarar syftet med behandlingen på ett för mig sätt så att jag förstår. Är mycket lugn och förtroende ingivande vilket gör att man känner sig lugn och trygg vid behandlingen. Mycket spännande och känner mig pigg efter behandlingen.

Amazing visit! I felt so prepared and informed about my experience and learned many new things about health. It was simple and relaxing. I will definitely be going back again soon.
 

 

Har varit på OxyNord flera gånger och det är sällan man kan koppla av på ett så bra sätt, jag som tävlar och tränar mycket får en terapi som underlättar det väldigt mycket sen när jag ska prestera på topp.
 

 

 

Läs vad våra kunder säger om oss!

 

Cathrin Chandler
Certified Integrative Health Coach

Karin K.

 

Benham Razaki Abdourazakov
Athlete
Jiu-Jitsu World Champion

Emma
Siljebring Kvarnström

Joanna Argentius
Ingenjör

Parkera gratis 1t vid ICA,
(ca.100m från OxyNord)

Med spårvagn/buss tar du dig lätt till Kaptensgatan

1,3,5,6,7,9,10,190

kontakt@oxynord.se

Org.nr.: 559328-4846

OxyNord

KONTAKTA OSS

VÄGBESKRIVNING

VIKTIGA LÄNKAR

OxyNord Sekretesspolicy 

+46 768 77 32 25

Boka Tid via bokadirekt.se