Boka Tid via bokadirekt.se

+46 704 56 22 16

OxyNord Sekretesspolicy 

VIKTIGA LÄNKAR

VÄGBESKRIVNING

KONTAKTA OSS

OxyNord

Org.nr.: 559328-4846

kontakt@oxynord.se

Med spårvagn/buss tar du dig lätt till Kaptensgatan

1,3,5,6,7,9,10,190

Parkera gratis 1t vid ICA,
(ca.100m från OxyNord)

Läs mer om upplevelse

Boka gratis konsultation

OxyTerapi ökar cellmetabolism vilket möjliggör en effektiv rehabilitering såväl som mer ork  i vardage
OxyTerapi främjar immuncellernas funktion och påskyndar inflammationens naturliga process, vilket leder till en snabbare återbildning av muskelfibrerna.

OOxyNord ställer inte diagnos, förebygger eller behandlar sjukdom utan är ett komplement till hälso- och sjukvård.

OxyTerapi ska inte under några omständigheter ersätta konventionella behandlingar eller mediciner förskrivna av din läkare.

Viktigt att veta

Den första tiden efter en skada eller efter ett ingrepp är ofta avgörande för slutresultatet. Hur mycket framgång man gör i sin rehabilitering efter sin skada ger ofta en god prognos på slutresultatet. I bästa fall kan förlorade funktioner och rörelser återfås under behandling. Detta möjliggör att man kan börja träna den förlorade funktionen tidigare, vilket tillsammans med övriga behandlingseffekter möjliggör en mer effektiv rehabilitering.

Bättre prognos


En större skada, en operation eller ett ingrepp har stor påverkan på kroppen. Immunförsvaret blir nedsatt och blodkärl blir skadade.

OxyTerapi främjar immuncellernas produktivitet och stimulerar en snabbare läkning med mildare symptom och mindre svullnad. Kroppens angiogenes ökar till följd av behandlingen, vilket leder till en snabbare återbildning av skadade strukturer.

Säker och effektiv rehabilitering efter operation och skada

Under rehabilitering efter en operation eller en större skada, som t.ex stroke, behöver kroppens celler stora mängder användbar energi (ATP). Det ökade behovet av energi är på många sätt jämförbar med det som personer med kroniska tillstånd upplever i vardagen.

OxyTerapi ökar cellmetabolism vilket möjliggör en mer effektiv rehabilitering samt leder även till mer ork i vardagen.

Ökad energiproduktion

Om du har en behandlingsplan från hälso- och sjukvården sedan tidigare är ofta fysisk träning eller att utföra fysiska aktiviteter ett huvudfokus.

Hur ofta man kan träna effektivt begränsas av hur effektivt kroppen återhämtar sig i efterhand. 

Återhämtning

Vid en kronisk tillstånd är det viktigt att i samråd med vårdpersonal lägga upp en behandlingsplan. Många människor med kroniska sjukdomar som till exempel fibromyalgi eller multipel skleros (MS) begränsas i sin rehabilitering då deras kroppar har en sämre förmåga att återhämta sig.

Reumatism och Bechterews sjukdom är ytterligare exempel på inflammatoriska sjukdomar. Gemensamt för ovan nämnda tillstånd är att de i större eller mindre grad påverkas av inflammation.

Hantera och reducera symtom vid kroniska besvär

I startfasen av rehabiliteringen efter en operation eller skada spelar inflammationen en viktig roll som en del av läkningsprocessen. Om vi tar mycket antiinflammatoriska mediciner i denna period kan vi göra läkningsprocessen mindre effektiv. OxyTerapi effektiviserar istället immuncellerna så att symtomen lindras samtidigt som inflammationsprocessen blir snabbare.

Behandling med OxyTerapi ökar kroppens och cellernas energiproduktion vilket möjliggör en mer intensiv behandling med mindre besvär dagarna efter. Möjligheten ges med dessa effekter att jobba mot förbättring istället för att bibehålla sin funktion.

Efter en operation eller en större skada, som till exempel stroke eller hjärnskakning är den första perioden efter insjuknande avgörande för hur din vardag i framtiden kommer att se ut. Med större kapacitet och effekt av rehabiliteringen förbättrar du din prognos.

Rehabilitering

Ring oss

Mer än bara frisk luft

 

+46 704 56 22 16

OxyTerapi sänker inflammationen i hela kroppen, vilket är till stor fördel för reumatiska och kroniska sjukdomar.